Wie zijn wij

SportBSO in de Roos is opgericht op 1 april 2019 en gevestigd aan de Commandobaan 6 te Roosendaal. De SportBSO geeft kinderen de mogelijkheid om buiten schooltijd hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden te verbeteren. De SportBSO geeft dagelijks verschillende sporten waaraan een kind kan deelnemen. Wij hebben een volledige gymzaal tot onze beschikking. Daarnaast is er nog aparte ruimte waar kinderen kunnen eten/drinken, spelen en huiswerk maken.

De SportBSO is de tweede vestiging die door ons is opgericht. Eerder zijn wij in 2014 begonnen in Bergen op Zoom met SportBSO De Karmel. Na een ondernemersprijs (Beste startende onderneming van 2016) te hebben gewonnen zijn wij wat betreft naamsbekendheid en omvang gegroeid en kunnen we zeggen trots te zijn op een schitterende BSO.

Wij geloven in onze visie hebben er daarom het volste vertrouwen in dat ook in Roosendaal de BSO een warme, gezellige en sportieve opvang gaat worden.

 

Even voorstellen:
Marvin Bedaf

Marvin is op 1 maart 1988 geboren in Bergen op Zoom. Na zijn middelbare school is hij naar het CIOS gegaan en in 2008 heeft Marvin zijn diploma behaald. Hij bezit ook het trainingsdiploma TC 3. Op 8 jarige leeftijd begon Marvin met voetballen bij MOC 17’ uit Bergen op Zoom en daar heeft hij heel zijn jeugd gevoetbald. Op 18 jarige leeftijd debuteerde hij in het 1ste elftal. Daarna ging Marvin naar DOSKO, Halsteren, en weer terug naar DOSKO uit Bergen op Zoom, die nu in de eerste klasse uitkomt.
Marvin heeft vanaf eind 2013 zijn eigen voetbalschool, genaamd Soccer10! Vóór de oprichting van de voetbalschool heeft Marvin ruim 4,5 jaar met heel veel plezier bij een Buitenschoolse Opvang gewerkt. Marvin vindt het geweldig om de kinderen op het pegadogisch en sportieve vlak wat extra's bij te brengen!

Hang loose4(1)
Max Geers

Max is geboren op 24 november 1986. Sinds zijn 12e woont hij in Bergen op Zoom. Hij heeft op RSG ’t Rijks zijn HAVO-diploma gehaald en is vervolgens naar de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Tilburg gegaan. Na zijn studie heeft hij als gymleraar op het Mollercollege en twee jaar bij een BuitenSchoolse Opvang gewerkt. Ook op basisscholen heeft Max gymles gegeven. Naast reguliere gymlessen op de Montessorieschool en Basisschool Sancta Maria uit Bergen op Zoom, verzorgde hij ook Motorisch Remedial Teaching lessen. Van 2015 tot en met 2018 verzorgde Max gymlessen op verschillende MBO-scholen van ROC West Brabant.
Wat betreft sport is tennis zijn grootste passie. Daarnaast voetbalt hij bij DOSKO in het 1e elftal.

Max profielfoto(1)
2 zielen 1 gedachte!

Max en Marvin kennen elkaar van hun voetbalperiode bij MOC en DOSKO en HALSTEREN, ze speelden in hetzelfde elftal, en waren daarnaast beiden actief met lesgeven aan kinderen. Max en Marvin hebben beiden op de BSO waar zij werkzaam waren een mini-sportBSO opgezet. Na een aantal goede gesprekken bespraken zij de mogelijkheden om dit in Bergen op Zoom grootser op te zetten en als zelfstandige BSO aan te bieden. Op deze manier konden ze echt aan de slag met hun passie, het werken met enthousiaste kinderen die lekker willen sporten. Bijkomend voordeel is dat de kinderen kennismaken met veel verschillende sporten waardoor ze 'hun' eigen sport eerder kunnen ontdekken. Er is tenslotte niets mooiers dan kinderen die zichzelf een spotieve leefstijl hebben aangemeten.

Erik van Nes
Locatiemanager SportBSO in de Roos

Erik is op 1 november 1983 geboren in Roosendaal. Hij is getrouwd en heeft 2 dochtertjes.
Na zijn middelbare schooltijd op het Norbertuscollege heeft Erik aan de Hogeschool Rotterdam zijn Pedagogiek-diploma behaald.
Vervolgens is hij verder gaan studeren op de Avans Hogeschool in Breda voor leerkracht basisonderwijs. Tijdens en na de eerste studie is hij werkzaam geweest op een BSO, waar hij met veel plezier heeft gewerkt en vele sport- en spelactiviteiten georganiseerd en uitgevoerd heeft.
Van 2016 tot 2019 is hij als basisschool docent werkzaam geweest.
Vanaf zijn 6e tennist hij fanatiek en heeft hier ook trainingen in verzorgt.
Verder zijn voetbal en padel de sporten die Erik beoefent.
Hij vindt het dan ook fantastisch om zijn liefde voor de sport, het creëren van een pedagogisch klimaat en affiniteit met lesgeven aan basisschoolkinderen bij SportBSO in de Roos, te kunnen combineren!

Schermafbeelding 2019-09-30 om 12.44.18